?יש לכם מתכון חדש ייחודי 

שלחו לנו ונעלה אותו לאתר

סורבה לימון ופטל

מרכיבים: 2 בננות בשלות קפואות, 1 כף לימון (גרידה מלימון אחד) , 1/2 כוס פטל קפוא

א. הכנס בננה קפואה אחת

ב. הוסף כף 1 גרידת לימון

ג. הוסף 1/2 כוס פטל קפוא

ד. הכנס בננה קפואה שנייה

 

 

סורבה מלון ואפרסק

מרכיבים: 1/2 כוס אפרסק קפוא, 1/4 כוס מלון קפוא, 1/4 כוס שמנת קפואה כקוביות

א. הכנס 1/4 כוס מלון קפוא

ב. הוספה 1/2 כוס אפרסק קפוא

 ג. הוסף 1/8 כוס שמנת קפואה כקוביות

 

 

סורבה תות

מרכיבים: 2 כוסות תותים קפואים, 1/2 כוס שמנת קפואה כקוביות , 1/2 כוס חלב קפוא כקוביות

א. הכנס תות קפוא אחד

ב. הוסף קוביית שמנת קפואה

ג. הוספת תות שני

ד. הוספת קוביית חלב קפואה

ה. יש לחזור על הליך זה עד לסיום המרכיבים

 

 

סורבה טרופי

מצרכים: 1/2 כוס אננס קפוא כחתיכות, 1/2 כוס קוביות מנגו קפוא, 1/4 כוס קוקוס טחון , 1/4 כוס שמנת קפואה כקוביות

א. הכנס 1/2 כוס אננס קפוא

ב. הוסף 1/8 כוס שמנת קפואה כקוביות

ג. הוסף 1/2 כוס חתיכות מנגו קפוא

ד. הוסף 1/8 כוס שמנת קפואה כקוביות

ה. את הקוקוס מפזרים על חתיכות הפרי לפני טחינה

יאמי Yami מכונה בייתית להכנת פרוזן יוגרט וסורבה מעולים